Onze Reis naar CO2-Neutraliteit

Bij Rechtsvoor zetten we ons in voor de duurzaamheid van onze planeet. Onze festivaloordopjes zijn ontworpen voor herhaaldelijk gebruik, met hoge kwaliteit die de levensduur verlengt. Wij kiezen voor CO2-neutrale bezorging met elektrische bussen, (bak)fietsen en scooters, om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Onvermijdelijke uitstoot compenseren we via Faire Climate Fund, dat investeert in biogasprojecten en herbebossing in minder welvarende landen. Zo streven we naar volledige CO2-neutraliteit en dragen bij aan een duurzamere wereld.

DGTL festival oortjes Rechtsvoor

Onze missie

Onze missie is om festivalbezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden door middel van onze oortjes. We geloven dat muziek mensen samenbrengt en herinneringen creëert die een leven lang meegaan. Daarom hebben we ons gericht op het ontwikkelen van oortjes die je een helder, gebalanceerd en krachtig geluid bieden, zonder dat je last hebt van omgevingsgeluid of geluidsoverlast.

Of je nu vooraan staat bij het podium, in het midden van de menigte danst of gewoon geniet van de sfeer, onze oortjes helpen je om volledig op te gaan in de muziek en te genieten van de festivalervaring. Dankzij de optimale pasvorm en het comfortabele ontwerp kun je onze oortjes urenlang dragen zonder last te krijgen van pijnlijke oren of ongemak.

Bij Rechtsvoor zijn we trots op onze innovatieve benadering en onze toewijding om onze klanten de best mogelijke festivalervaring te bieden. Of je nu een doorgewinterde festivalganger bent of voor het eerst naar een festival gaat, onze oortjes zorgen voor een onvergetelijke ervaring die je nog lang zal bijblijven.

Shop

Sta Rechtsvoor maar niet ten koste van je gehoor!