Over ons

Bij Rechtsvoor draait alles om het verbeteren van de festivalervaring. Als fanatieke festivalgangers weten we als geen ander hoe belangrijk het is om optimaal te kunnen genieten van de muziek. Ons idee voor het festival oortjes bedrijf is ontstaan vanuit onze eigen ervaringen en de uitdagingen die we ondervonden tijdens het feesten rechtsvoor bij het podium.

We merkten dat de geluidskwaliteit niet altijd optimaal was en dat dit ten koste ging van de festivalervaring. Daarom hebben we ons gericht op het ontwikkelen van hoogwaardige oortjes die specifiek zijn ontworpen om deze uitdaging aan te pakken. Onze naam, Rechtsvoor, is dan ook afgeleid van onze favoriete plek bij het podium.

 

DGTL festival oortjes Rechtsvoor

Onze missie

Onze missie is om festivalbezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden door middel van onze oortjes. We geloven dat muziek mensen samenbrengt en herinneringen creëert die een leven lang meegaan. Daarom hebben we ons gericht op het ontwikkelen van oortjes die je een helder, gebalanceerd en krachtig geluid bieden, zonder dat je last hebt van omgevingsgeluid of geluidsoverlast.

Of je nu vooraan staat bij het podium, in het midden van de menigte danst of gewoon geniet van de sfeer, onze oortjes helpen je om volledig op te gaan in de muziek en te genieten van de festivalervaring. Dankzij de optimale pasvorm en het comfortabele ontwerp kun je onze oortjes urenlang dragen zonder last te krijgen van pijnlijke oren of ongemak.

Bij Rechtsvoor zijn we trots op onze innovatieve benadering en onze toewijding om onze klanten de best mogelijke festivalervaring te bieden. Of je nu een doorgewinterde festivalganger bent of voor het eerst naar een festival gaat, onze oortjes zorgen voor een onvergetelijke ervaring die je nog lang zal bijblijven.

Shop

Sta Rechtsvoor maar niet ten koste van je gehoor!